Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Perigaum - Precisionsur sedan 1972

Perigaum - Precisionsur sedan 1972

Perigaum grundades 1972 med den uttrycka ambitionen att lansera armbandsur med tidlös design, elegans och konstruktioner med unikt hög precision. Genom att alltid försöka överträffa sig själva och sträva efter perfektion gällande material, design och tillverkning så har Perigaum blivit en av den moderna tidens mest efterfrågade klockor. Kombinationen av kvalitativ design och spännande funktioner har gjort att många personer blivit väldigt fästa vid deras utbud. Men var är det egentligen som de hämtar sin inspiration? Och hur ser Perigaums utbud ut?

Det är faktiskt en av vår tids största händelser som i stor utsträckning har inspirerat Perigaum. När legendariske astronauten Neil Armstrong landade på månen 1969, och yttrade de numera välkända orden om ett litet steg för människan men ett stort steg för mänskligheten, så gjorde det ett enormt intryck på Perigaums grundare. De gjorde det till sitt kall att lansera klockor som gjorde det möjligt för var och en att ta stora steg under vardagen. Och många skulle nog säga att de verkligen har lyckats. 

Företaget har gjort sig känt för att aldrig kompromissa med vare sig materialval eller konstruktion. Och i en tid då allt fler tillverkare väljer att massproducera så håller Perigaum fast vid vikten av hantverk. Genom att förena tyska anor med moderna tillverkningstekniker så har de säkerställt att de kan upprätthålla tillförlitlig tillverkning samtidigt som de hela tiden möter den växande efterfrågan på deras klockor.

Perigaum herrklockor på reaStort antal modeller med spännande funktioner

I det befintliga utbudet finner man, bland andra, Automatik, Datomat, Flightmaster, Forum, Global Timer, Hercules, Heritage och Moonwalker. Namnsättningen vittnar i stor utsträckning om vad man kan förvänta sig av de olika produkterna. Men vad är det egentligen som kännetecknar dem? Automatik är, föga oväntat, ett automatiskt armbandsur med relativt sett hög nivå av vattenskydd. Med kalender och sekundvisare är man garanterad att alltid kunna hålla koll på tiden. 

Flightmaster är däremot konstruerad för precision och bjuder på en kronograf för kontrollerad tidhållning. Den som är på ständigt resande fot bör däremot titta närmare på Global Timer som bjuder på unikt omfattande möjligheter att få en snabb överblick över flera tidszoner. Detta gäller även Datomat som är särskilt utformad för att hålla koll på månad och veckodag. Vad som gör Perigaum unika är att deras utbud växer hela tiden, och antalet modeller är numera väldigt många. Därför kan man i de flesta fall vara säker på att hitta en klocka som passar ens egna önskemål.

Oavsett vilken av deras modeller man väljer så kan man vara säker på att man tar del av prisvärd tysk precision. Deras klockor har fått internationell uppmärksamhet tack vare att de förenar kvalitet med låg prisnivå, vilket har gjort det möjligt för ett stort antal personer att få del av armbandsur som annars vore utanför deras prisklass. Med ett ständigt växande utbud så är Perigaum numera en av de allra mest efterfrågade tillverkarna av tyska kvalitetsklockor. Med en av deras klockor så kan man känna sig trygg i vetskapen att man får en produkt som kommer att hålla en lång tid och verkligen fylla sin funktion.

Se vårt utbud av Perigaum herrklockor här: https://reaklockor.se/herr/perigaum/2019-04-24
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information