Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Våra Citizen damklockor till outletpriser

Det japanska företaget Citizen är intressant nog både en av världens äldsta klocktillverkare, och samtidigt en av de relativt sett mer okända. Genom att redan i ett tidigt skede förenat europeisk precision med asiatisk innovation var de ett av de första företagen att introducera schweiziskt urmakeri till den bredare globala marknaden. Kombinationen av beprövat urmakeri och inspirerade tekniska lösningar gjorde att de snabbt blev marknadsledande på flera håll i världen.

Sedan dess har de låtit den internationella prägeln vara en given del av produkterna, vilket avspeglas i såväl design som i strävan att minimera miljöpåverkan och erbjuda damklockor som helt enkelt håller längre. I detta hänseende är Citizen ett av de få klockföretagen som verkligen storsatsat på att erbjuda solcellsdrivna klockor som inte kompromissar med pålitlighet, traditionella alternativ som är lika diskreta som snygga och mycket mer. Därför har man en unik möjlighet att få ett armbandsur som förenar det allra senaste med ett flertal olika spännande utföranden.

Teknik, tradition och pålitlighet

Vad som har kommit att känneteckna Citizens utbud är ett brett sortiment av klockor som inte låter sig begränsas. Oavsett om man är ute efter ett toppmodernt armbandsur med ett utseende som för tankarna till svunna tiders trender, eller ett tekniskt fulländat precisionsverktyg för kritisk tidhållning och snabba beräkningar, så finns det en hel del att välja mellan. Intressant nog så passar deras produkter ofta lika bra med läderarmband som med stål eller syntetiska alternativ, vilket säger mycket om den fina balans som Citizen vandrar när det kommer till att bevara stilistiska traditioner.

Vill man ha ett mer eller mindre underhållsfritt ur som tar bort behovet av regelbundna batteribyten,  en klocka som utan problem klarar vardagens påfrestningar eller något som helt enkelt är snyggt och funktionellt så kan man vara säker på att Citizen lever upp till förväntningarna. Som en av samtidens stora innovatörer så vore det inte en överdrift att påstå att företaget kommer att spela en stor roll i den framtida utvecklingen av såväl kvartsur som kommande och ännu oprövade driftkällor. När de nyligen firade hundra år i klockbranschen skedde de med en utfästelse att fortsätta hänge sig till vackra, pålitliga och framförallt långsiktigt hållbara klockor. Med ett enormt utbud av armbandsur så kommer de alltid att vara ett pålitligt val, tack vare den oerhörda hängivenhet till, och respekt för, urmakeriet som Citizen alltid har uppvisat. Utan att behöva oroa sig för kvalitetskompromisser så kan man därför istället bara fokusera på vilken modell man föredrar.

Läs mer
Senast inlagda i denna kategori
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaEnglishNorsk