Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Köp & leveransvillkor

Köp

När du har lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Dazela Konsult (reaklockor.se). En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig reaklockor.se rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

Reaklockor.se ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år).

Reaklockor.se förbehåller sig rätten att neka en order.

Priser

Priserna som anges är alltid inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Falska beställningar. Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas.

Betalningar

Reaklockor.se erbjuder säkra betalningslösningar i samarbete med Klarna.

Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.

Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

Få alltid hem varan innan du betalar

Betalningstid - alltid 14 dagar

Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*

Ladda ner dina fakturor från klarna.se

Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Klarna Konto

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

Få alltid hem varan innan du betalar

Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet

Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter

Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura

Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad

En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp

Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation

Kortbetalning / Certitrade

Du betalar med ditt Visa eller Mastercard via Certitrade / Euroline 100% säkert. All information är krypterad med SSL - 128 bit. Pengarna reserveras på Ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från Du lagt Din beställning. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.

 

Återbetalningar

I de fall återbetalningar är aktuella så görs detta i första hand genom återinsättning på det kontokort/ bankkonto som användes vid beställning, eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakar återbetalningen är avslutat.

Frakt

Varje beställning på reaklockor.se debiteras en fraktavgift på 39 SEK oberoende av antal beställda varor. Din order skickas från vårt externlager med DB Schenker.

Ändring av leveransadress

När varan har lämnat lagret går det inte att ändra leveransadressen. Därför är det extra viktigt att innan order genomförs och godkänns, se till att leveransadressen är helt korrekt.

Leveransförseningar

Vid leveransförseningar informeras du om möjligt alltid om dessa. Orsaker till leveransförseningar är till exempel när en leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till reaklockor.se. Skulle en leveransförsening mot förmodan uppstå har kunden rätt att utan kostnad häva köpet. Reaklockor.se kompenserar ej för aviserade leveransförseningar.

Ej hämtad leverans

Paket som levereras till utlämningsställe och som ej löses ut debiteras du returkostnad för om paketet går i retur.

Ångerrätt

Konsument

För privatpersoner tillämpar reaklockor.se Distans- och Hemförsäljningslagen samt Konsumentköplagen. Enligt Distans- och Hemförsäljningslagen har kunden rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från mottagandet av varan och utan att behöva uppge någon speciell anledning. Vid åberopande av ångerrätt står du som kund för returfrakten.

Om du som kund vill ångra ett köp ska detta meddelas reaklockor.se inom 14 dagar.

Du har som kund rätt att undersöka varan innan eventuell retur. Undersökningen ska göras med försiktighet och ej mer omfattande än nödvändigt. Vilket bland annat innebär att eventuell skyddsplast ej får tas bort.

Har varan hanterats i större omfattning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess funktion eller egenskaper kommer reaklockor.se debitera dig som kund för värdeminskningen på produkten. Detta gäller även emballaget.Vi ber er att returnera varan komplett samt i originalförpackning om inget annat är överenskommet med reaklockor.se. Kontakta oss för att få en returfraktsedel.

När returnerad vara är åter reaklockor.se lager återbetalas varans belopp exklusive leveranskostnaden. På det belopp som återbetalas har reaklockor.se rätt att göra avdrag för värdeminsking. Värdeminskning uppstår när varan brukats mer än vad som är nödvändigt för att fastställa varans egenskaper. Om varan returnerats skadad eller på annat sätt brukats så att ångerrätten ej kan tillämpas kommer den returnerade varan ej att återbetalas och köparen står för returkostnad och eventuellt återsändning om varan önskas åter.

Reaklockor.se återbetalar beloppet senast 14 dagar från det att varan är åter reaklockor.se lager. Återbetalningen görs via den betalningsmetod som valdes vid köpet eller insättning på bankkonto.

Spara alltid följesedeln tills returen är godkänd av reaklockor.se.

Vid retur från kund till Reaklockor.se står kunden för skador som kan uppstå under transporten.

Företag

I de fall som näringsidkare handlar hos reaklockor.se så tillämpas Köplagen. Om returrätt ges enligt köplagen kan returavdrag på 15 % av varans värde tillkomma utöver kostnad för returfrakt.

Reklamation

Om du fått en trasig eller felexpedierad vara, vänligen kontakta oss inom 14 dagar. Skicka ett mail till [email protected] inom dessa 14 dagar med information om felet, artikelnumret på varan det gäller och ditt ordernummer så löser vi problemet.

Vi tillämpar Konsumentköplagens reklamations rätt. Vi följer även de riktlinjer som är uppsatta av Konsumentverket och vid en eventuell tvist följer vi alltid ARNs (Allmänna reklamationsnämnden) rekommendation.

Garanti

Alla våra klockor har Reaklockor.se 24 månaders återförsäljargaranti. Garantin omfattar tillverknings- och materialfel.

Garanti gäller ej för:

– om serienumret ändrats eller tagits bort.
– fuktskador på ej vattentäta ur (vattentätt = 10 ATM, 100M eller mer).
– skador som orsakats av felaktig skötsel, slarv eller andra skador som ej beror på material- eller tillverkningsfel.
– skador orsakade av ingrepp av icke kvalificerad reparatör.
– skador krona och glas.
– skador på läderarmband, plastband, tygarmband, länkar samt ytbeläggning på dessa, samt skador på uret.

Observera att klockans originalgarantibevis måste bifogas vid inlämning. Om ett problem skulle uppstå med din klocka kontaktar du oss.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaEnglishNorsk