Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Handla Casio herrklockor till Sveriges lägsta priser

Det är numera nästan omöjligt att undvika att komma i kontakt med Casio när man läser om armbandsur eller läser om klockors historiska utveckling. Anledningarna är flerfaldiga men har mycket att göra med att Casio var ett av de första företag som började massproducera pålitliga och kostnadsmässigt fördelaktiga kvartsur. På så sätt har de genom ren och sker effektivitet och innovation skrivit in sig själva i armbandsurets historia. Numera har de den unika ställningen att vara en tillverkare av armbandsur som på en och samma gång har ryktet att vara både retro och innovativ. Detta är däremot inte så konstigt då de under bara ett fåtal decennier lyckats blivit mer eller mindre synonyma med såväl digitala miniräknarklockor som stöttåliga och robusta ur för de allra mest krävande situationerna.

Vad som är oerhört spännande med deras utbud av armbandsur är att de ända sedan begynnelsen förenat tekniskt nyskapande med riktig tillförlitlighet. Detta är däremot ingen slump, utan det har ända sedan de började marknadsföra klockor varit företagets högsta mål att på mest prisvärda möjliga sätt erbjuda armbandsur som helt enkelt gör vad de ska utan att vara onödigt dyra eller att kompromissa med kvalitet.

En ständigt prisvärd trendsättare

När kvartsuren revolutionerade klockvärlden, och klockor med batteridrift ersatte de tidigare förhärskande manuella klockorna, så blev Casio snabbt en av de världsledande tillverkarna av prisvärda armbandsur. Ofta så nämns även Casio som ett av de företag som gjorde mycket för att skifta tillverkningen av armbandsur från att vara lokaliserad i Amerika och Europa till att hamna i Japan. Det är förmodligen få andra företag som kommit att bli så pass förknippade med både kostnads- och kvalitetsmässigt förmånliga armbandsur. 

På senare tid har de i viss utsträckning vidgat sina vyer och blivit populära bland såväl utövare av extremsport som överlevnadsmänniskor. Men de har samtidigt bevarat sina historiska anor genom att erbjuda klockor i traditionell klassisk Casio-stil som nästan automatiskt för tankarna till 1980-talet.

Men något som man kan vara säker på är att Casio alltid hamnar i topp när det gäller pålitlighet.  Som en av modern tids stora innovatörer så ligger de i stor utsträckning bakom många av de teknologiska framsteg som gjort att det nu går att få både funktionella, snygga och kvalitativa klockor utan att behöva lägga ut mer pengar än vad som egentligen är nödvändigt. Detta har länge varit något utav Casios kännetecken, och de lär även i framtiden bjuda på en spännande blandning av olika tekniskt trendsättande klockor.

Våra Casio modellserier:

Läs mer
Senast inlagda i denna kategori
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaEnglishNorsk