Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Våra Hugo Boss damklockor till outletpriser

När det kommer till anor så är detta något som endast tiden kan tilldela. Hur gärna diverse företag än önskar att man kunde köpa till sig renommé. Och då den tyska designern Hugo Boss lanserade sitt klädföretag under första halvan av 1920-talet så kunde han nog inte tänka sig att verksamheten skulle växa till att bli den gigantiska ikon som den i dagsläget faktiskt är. Eller att hans namn skulle bli ett av världens mest kända.

Men trots att företaget har en sådan gedigen historia var det intressant nog inte förrän 1996 som de lanserade sin första serie av Hugo Boss herrklockor. Förmodligen hade detta att göra med att de ville vara säkra på att kunna erbjuda herrklockor med en kvalitet som motsvarande vad folk kommit att förvänta av själva varumärket. Och de har definitivt lyckats.

Klockor från Hugo Boss är i sin natur anpassade till att vara accessoarer och komplettera befintlig klädsel. Av denna anledning har de ofta kommit att falla under benämningen modeklockor. Men detta är faktiskt ganska missvisande. Klockor från Hugo Boss är väldigt välkonstruerade och mäter sig i kvalitet med många av de mer etablerade och renodlade tillverkarna av armbandsur. Läs mer om Hugo Boss här...

Läs mer
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaEnglishNorsk