Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Våra DuFa herrklockor till outletpriser

Tyska DuFa är på många sätt ett unikt varumärke. Med anor som sträcker sig ända tillbaka till första halvan av 1900-talet så har de lyckats förena moderna förväntningar med europeisk urverksprecision. Till skillnad från många av deras konkurrenter så har DuFa en väldigt genomgående designmässig ambition. Genom att låta sig inspireras av den tyska så kallade Bauhausrörelsen, vars främsta strävan var att förena form och funktion, har de lanserat ett flertal armbandsur som är precis lika snygga som de är användbara. Många har kommit att uppleva att en produkt från DuFa har lika hög igenkänningsfaktor som den har stilvärde.

Sedan lanseringen 1920 har DuFa på så sätt kommit att bli kända för att både inspireras och förvalta ett flertal estetiska och ingenjörsvetenskapsmässiga grepp som numera endera tas för givet eller helt enkelt förbises. Genom att såväl prioritera en känsla för konst och stil som att värdesätta det konkreta har DuFas modeller blivit ett givet val för alla som vill ha klockor som är lika snygga som de är pålitliga. Men vad är det egentligen som kännetecknar deras utbud?

Stil som aldrig faller ur tiden

Även om armbandsur från DuFa är mer eller mindre garanterade att erbjuda minutiös och precis tidsåtergivning så är de på en och samma gång oerhört stilrena. Detta är allt annat än en slump då företaget på ett väldigt målmedvetet sätt kombinerar Europeiska arkitekturtraditioner med modern urmakarkonst. En snabb titt på deras modeller vittnar på så sätt om ett spännande utbud av armbandsur som vid en första anblick ger sken av att vara minimalistiska, men som vid en närmare titt även uppvisar ett stort antal moderna egenskaper.

De flesta personer som väljer DuFa gör det på grund av företagets unika förmåga att tillverka armbandsur som passar varje enskilt tillfälle. Oavsett om man är ute efter en klocka för att matcha en viss stil eller för att få en produkt som alltid går att lita på så är DuFa ett givet val.

Nu för tiden så har deras utbud av armbandsur kommit att bli oerhört populärt bland såväl personer som är intresserade av förkrigstidens stilistiska grepp som de personer som helt enkelt vill ha tillförlitliga och stilrena armbandsur. När man väljer en produkt från DuFa kan man därför vara säker på att få något som kommer att hålla under väldigt lång tid, och samtidigt har så pass omfattande anor att produkten passar till varje enskilt tillfälle.

Läs mer om DuFa här...

Läs mer
Senast inlagda i denna kategori
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaEnglishNorsk