Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Våra D1 Milano damklockor till outletpriser

Grundades av Dario Spallone 2013 i Milan. Spallone är ursprungligen från Rom, men han har tillbringat större delen av sitt liv borta från sin hemstad. Alla metallslipningar på dessa klockor är i nivå med prisklassen, om inte bättre. /är bättre än förväntad med tanke på prisklassen. Alla metallslipningar på klockor är bättre än motsvarande i prisklassen.

De slipade ytorna är råare än på andra lyxklockor, men alla linjer är parallella och har samma djup. Klockorna tenderar att ha skarpa vinklar och väl sammansatta armband.

Fästet sitter så nära och tätt mot fodralet att det ser ut som att det bara är ett stycke. Det kan tyckas vara irrelevant, men de är på samma nivå som andra exklusiva märken, särskilt på den här typen av design. 

Bästsäljare

Ett nytt tillskott till detta otroliga varumärke är D1 Milano Skeleton som har en modefokuserad design. Den drivs av den legendariska japanska TMI NH70 urverk som du tydligt kan se genom Skelettets vackra mineralkristall. En eftertraktad detalj för alla klockälskare. Klockorna finns i många färgvariationer och stilar. Förutom rostfritt stål och metall finns armband även i gummi, läder och silikon. Du får mycket klocka för priset helt enkelt. Det finns ingen perfekt klocka (i den här världen) men den här kommer nära perfektion, utan tvekan.

Läs mer
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaEnglishNorsk