Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Våra AVI-8 herrklockor till outletpriser

Om man uttalar AVI-8 högt så försvinner all tvivel gällande vad varumärket handlar om. Det engelska ordet ”aviate” åsyftar helt enkelt konsten att navigera genom luften och har kommit att bli förknippat med den numera anrika historien kring flygkonsten. När brittiska varumärket AVI-8 lanserades i mitten av 2000-talet så var det med ambitionen att fånga såväl känslan som funktionen hos klassiska pilotklockor. Men de valde att gå några steg längre och lät sina produkter inspireras av den minutiöst precisa ingenjörskonst som legat bakom några av 1900-talet allra mest framträdande flygplan.

Vad som får deras klockor att sticka ut från mängden är att de valt att förena ren och skär användbarhet med såväl de funktioner som varit väsentliga för såväl militär- som flygverksamhet som den estetik som präglat den aerodynamiska historiken.  Det vaksamma ögat kommer att lägga märke till att deras armbandsur har utseenden som påminner om allt i från klassiska flygplans bränsleindikatorer till särskilt effektiva turbiner. Att det ligger hårt arbete bakom varje enskild modell behöver knappast poängteras.

Inspiration, funktionalitet och tillförlitlighet

En närmare titt på det rent funktionella hos modellerna från AVI-8 visar att man knappast behöver känna sig besviken även om man har de allra mest höga förväntningar. Många av armbandsuren lever upp till exakt de höga krav som man skulle ha ställt på flygarklockor under den tid då de var ett oumbärligt verktyg för att säkerställa trygg och tillförlitlig färd. Därför är det förmodligen ett av de väldigt få varumärken som har lyckats med att kombinera dåtida höga förväntningar avseende nytta med moderna önskemål på stil och hållbarhet.

Man har stora möjligheter att välja mellan stilistiska grepp så som armband i endera naturläder eller syntetmaterial. Tack vare tillförlitlig konstruktion så erbjuder AVI-8 klockor som garanterat kommer att leva upp till såväl modemässiga önskemål som funktionsmässiga krav. Många har kommit att uppskatta hur dessa klockor känns då de inte sällan anses ha en väldigt särpräglad vikt som andra varumärken helt enkelt saknar.

Oavsett om du är en pilot, flygplansentusiast eller bara letar efter ett riktigt bra armbandsur så kan du vara säker på att AVI-8 kommer att leverera. Chansen att få en klocka som inte bara inspireras av, utan även förvaltar, det gemensamma historiska flygarvet är verkligen unik. Även om du inte är särskilt intresserad av flygplan så kommer du definitivt att upptäcka flera fördelar med dessa mångfacetterade och pålitliga armbandsur.

Läs mer
Senast inlagda i denna kategori
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaEnglishNorsk