Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Traser - Unik tålighet sedan 1989

Traser H3 klockor på rea

När det kommer till klockor så inledde Schweiziska Traser sin historia 1989. Innan dess så hade de fått sin start som leverantör av unika och innovativa lösningar för självbelysning i och med 1969 års lansering av deras patenterade trigalight-system. Deras allra första klockrelaterade produkt var ett resultat av en beställning från USAs armé som behövde klockor i enlighet med deras egen militärspecifikation, MIL-W-46374, för tillförlitliga, tåliga och kostnadseffektiva armbandsur för att användas på fältet. Resultatet blev legendariska P6500 Type 6. Men vad var det som skiljde den från befintliga militärklockor? De valde helt enkelt att integrera deras egen belysningslösning i klockmodellen, vilket gav den en bakbelysning som gjorde den unikt lämpad i fält. Detta representerade brytpunkten då den tidigare tillverkaren av självdrivande ljuskällor förvandlades till en renodlad klocktillverkare.

Sedan dess har de kommit att bli tätt förknippade med oerhört tåliga klockor, och har levererat åt såväl Schweiz som Rysslands militär och flygvapen. De har även gjort sig kända för ett nära samarbete med sportprofiler och skådespelare. Under Trasers långa resa har de däremot varit sina rötter trogna och fortsatt tillverka klockor som helt enkelt tål mer och är väl anpassade för tuffa klimat.

Modeller som helt enkelt klarar av mer

Deras befintliga kollektion talar sitt tydliga språk då såväl Tactical Adventure som Active Lifestyle motsvarar klockor som är särskilt anpassade för att klara allt ifrån äventyr till intensivt resande och krävande vardagsaktiviteter. Den som vill vara helt säker på att klockan aldrig sviker, även under riktigt hårda prövningar, bör titta närmare på Tactical Adventure-klockorna såsom P66 Tactical Mission och P68 Pathfinder vilka kännetecknas av effektiv självbelysning, stryktåliga material, ofelbar funktionalitet och särpräglat utseende. Helt enkelt allt som Traser kommit att stå för.

Till följd av ökad efterfrågan på lite lättare och diskreta vardagsklockor så valde de att lansera Active Lifestyle-serien som upprätthåller hög nivå av tålighet utan att kompromissa med smidighet. Helt klart ett passande val för den som mer ofta vistas i städer och parker. Trots detta så har Armbandsur såsom P59 Classic och P67 Officer kvar mycket av den tålighet som är talande för alla armbandsur från Traser.

Ett bra val för alla tillfällen

Det sägs ofta att imitation är den bästa sortens smicker. Om detta stämmer så har Traser ett väldigt stort antal beundrare. Även om marknaden för både tåliga och eleganta klockor på senare tid har vuxit så är det få som når upp till Trasers nivå. Tack vare en egenutvecklad och patenterad belysningslösning, omfattande erfarenhet av att leverera i enlighet med militärspecifikationer och en känsla för vad marknaden vill ha så spelar de i en helt egen liga. När man väljer en av deras klockor så kan man därför vara säker på att man får något som verkligen är beprövat. Oavsett om du är en äventyrare som alltid vill testa dina egna, och din omgivnings, gränser eller om du spenderar merparten av din tid på kontoret så kommer Traser att vara dig trogen på din resa genom livet. Trasers schweiziska H3-klockor klarar helt enkelt mycket mer än många av dess konkurrenter.2018-12-28
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information