Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

TechnoMarine – Stil och kvalitet

Klockor från TechnoMarine på rea

Det är inte allt för vanligt att en ny tillverkare av klockor dyker upp och får stort genomslag. Men när Franck Dubarry lanserade TechnoMarine herrklockor i slutet av 1997 så blev deras armbandsur snabbt väldigt populära. Trots att de har riktat in sig på premiumsegmentet så har ett stort antal köpare gjort bedömningen att klockorna är väl värda sitt pris. Det som kännetecknar klockorna är traditionell Schweizisk kvalitet och väldigt särpräglad design. När man väl lagt märke till dem så blir de direkt igenkännbara. Och trogna användare debatterar fortfarande om huruvida dessa klockor mest kännetecknas av design eller funktion.

Redan vid lansering så sålde dessa armbandsur extremt bra. Och TechnoMarine själva fick snabbt renommé som en unikt trendsättande tillverkare. Men även om de inte längre anses vara lika trendiga så har den kvalitativa konstruktionen bidragit till att TechnoMarine har blivit en given aktör på marknaden. Många som har valt att köpa armbandsur från dem har därefter blivit väldigt trogna kunder. En vanligt återkommande kommentar är att dessa klockor tål väldigt hårda tag och går precis lika bra efter tre som tio år. Så även om det allmänna perspektivet kring klockornas moderiktighet förändras så förblir klockorna väldigt trogna och pålitliga följeslagare.

Technomarine Cruise herrklocka på reaTechnoMarine Cruise – Ett flaggskepp i flera tappningar

Bland klockorna i deras utbud så sticker Cruise verkligen ut. Serien kännetecknas av vågad design, tydliga färger och ovanligt hög nivå av tålighet. Samtliga klockor har skruvkrona vilket gör dem särskilt motståndskraftiga när det kommer till inverkan från vatten. Armbanden är i silikon, vilket gör den särskilt slittåliga, och kommer i ett flertal olika färger. Av dessa anledningar så har Cruise blivit ett väldigt populärt val bland de som vill kombinera en aktiv livsstil med tydlig stilrenhet.

Medans California Cruise är särskilt färgglada med ett tydligt sportigt utförande så är Monogram Cruise och Original Cruise mer klassiskt stilrena. Utöver detta så skiljer de sig inte nämnvärt åt i annat hänseende än att Monogram i sin natur är något mer spartansk. Så med TechnoMarine har man möjligheten att välja exakt den sortens stil som passar ens egen livsföring.

Mer än bara mode

Även om TechnoMarine har satsat stort på att göra genomslag i modevärlden, och i stor utsträckning kommit att förknippas med denna, så har de mycket mer att erbjuda. Till skillnad från många konkurrenter så är det väldigt uppskattat att deras klockor inte är allt för stora. Vilket intressant nog är något unikt när trenden hos andra tillverkare under lång tid varit allt större armbandsur. Men trots detta har de en storlek som passar väl på armen och gör att klockorna sticker ut till en måttlig grad.

Många personer har blivit trogna kunder på grund av TechoMarines öga för detaljer och pålitliga design. Det sägs att de flesta blir återkommande kunder när de väl fattat tycke för TechnoMarine. Och klockorna har kommit att bli förknippade med en unik tålighet. Så den som vill ha ett armbandsur som sticker ut, men samtidigt är väldigt tillförlitlighet, bör verkligen titta närmare på TechnoMarine.2018-04-07
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information