Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Swiss Military Hanowa - Kvalitet och tradition sedan 1963

Billiga klockor från Swiss Military Hanowa

Schweiziska klocktillverkaren Hanowa har anor som sträcker sig tillbaka till 1963. Dess bana inleddes som ett familjeföretag i den fransk-tyska staden Biel/Bienne som sedan 1800-talet varit något utav en mittpunkt för urmakare i Schweiz. Även om Hanowa numera håller till i närbelägna Möhlin så vittnar deras historik och nuvarande produktserier om att de verkligen förvaltar deras traditionella arv. Sedan 2015 har de ett officiellt tillstånd från Schweiziska staten, eller Schweiziska edsförbundet som den egentligen heter, som gör att de får tillverka Schweiziska arméklockor. Därför är Hanowa ett av de få företag som kan stoltsera med att de tillverkar och säljer äkta militärklockor som lever upp till den standard som etablerats av staten Schweiz.

Samtliga klockor från Hanowa är tillverkade efter samma tre principer som den Schweiziska armén lever efter, nämligen robusthet, uthållighet och precision. Detta omfattar att även upprätthålla funktionalitet under de allra mest krävande omständigheterna. Utbudet kännetecknas av en unik kombination av representativ design, prismässig fördelaktighet och kvalitetsmaterial som garanterar en pålitlig klocka som aldrig sviker. I en tid då många klocktillverkare är i behov av att vara trendade så har Hanowa valt att istället låta sina produkter tala för sig själva.

Deras utbud kännetecknas av samma nivå av rättframhet som företaget gjort sig känt för. Kollektionerna automatic, avio, challenge, classic, lady och navy talar samtliga sitt tydliga språk. Med Hanowa har man stora möjligheter att få en klocka som både utseendemässigt och funktionellt motsvarar ens förväntningar. De har på senare tid även lanserat gåvoset där man utöver en klocka får allt ifrån extra armband till pennor och särskilda tillbehör.

Vad kännetecknar klockor från Hanowa?

Den gemensamma nämnaren när det kommer till klockor från Hanowa är att de har ett förhållandevis omfattande vattenskydd, tåligt glas och ett stort antal funktioner så som kronograf, och praktisk kalender. De har blivit ett givet alternativ när det kommer till fältklockor och med ett stort antal produkter på marknaden kan man ofta hitta exakt det som man letar efter. Oavsett om det handlar om en diskret vardagsklocka eller en särskilt robust produkt för uteliv så finns det mycket att välja mellan.

Klockor såsom Undercover, Nautila, Patrol, Worldtimer, Patriot, Triton och Observer kännetecknas samtliga av den kvalitet som Hanowa står för men har många unika egenskaper som gör att man kan få en produkt som verkligen lever upp till ens egna krav och förväntningar. Hanowa har verkligen sett till att göra det uppenbart vad deras utbud handlar om. Medans Worldtimer visar tiden i flera av världens största städer så är Patrol en klocka som klarar det mesta. Vill man istället ha något mer traditionellt så är Observer ett givet val. Genom att själv ta en titt på utbudet så kan du säkerställa att du får en klocka med de egenskaper som du behöver. Men vilken produkt du än väljer så kan du känna dig trygg med vetskapen att alla präglas av det kvalitativa utförande som Hanowa har kommit att representera. Schweizisk kvalitet och tradition i modern tappning.

Se alla våra herrklockor från Swiss Military Hanowa här: https://reaklockor.se/herr/swiss-military-hanowa/2019-01-03
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information