Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Pulsar - Innovativ trendsättare sedan 1972

Klockor från Pulsar på rea

Pulsar är ett varumärke som har varit trendsättande ända sedan 1970-talet och kan stoltsera med att ha lanserat den allra första elektroniska digitalklockan någonsin. Varumärket grundades ursprungligen av det amerikanska företaget Hamilton Watch Company, men ägs numera av japanska Seiko. Den första Pulsar-klockan dök upp på marknaden 1972, och var inriktad på premiumsegmentet inom den växande armbandsursmarknaden.

Ända sedan varumärkets begynnelse har de satsat på innovation och funktionalitet, vilket både avspeglas i deras produkter och hur de valt att marknadsföra dem. Idémässigt strävar de efter att på ett symboliskt sätt avspegla den tekniska tidsålder som vi lever i genom att förena modern och ofta futuristisk design med klockor som verkligen lever upp till de förväntningar vi har på dagens produkter.

Som en del av Seiko kan Pulsar numera dra nytta av mer än 100 års erfarenhet när det kommer till högtekniska precisionsklockor, detta har gjort det möjligt för dem att lansera flera unika serier som är allt ifrån tidlöst diskreta till modernt innovativa.

Något för alla önskemål och stilpreferenser

I deras nuvarande produktserie finner man Accelerator, Pulsar X, Attitude och Regular vilka samtliga talar sitt tydliga språk om vad det kan tänkas handla om. Den som vill ha ett traditionellt, diskret och feminint armbandsur, som samtidigt håller hög teknisk nivå, gör bra i att välja Regular. Den besläktade Attitude följer samma klassiska mall, men med något mer vågad design.

Accelerator och Pulse X är deras två extremsegment och riktar sig till den som behöver klockor som är lättanvända även under krävande förhållanden. För dessa två serier har de valt att samarbeta med välkända rally- och extremsportprofiler för att visa den identitet och omfattande funktionalitet som klockorna representerar och erbjuder.

Det är ingen slump att Pulsar valt ett nära samarbete med motorsporten, då den delar många av de värderingar och ambitioner som varumärket står bakom. Att under krävande omständigheter kunna läsa av tid och ta del av relevant information är något som ofta är önskvärt. Samtliga produkter kännetecknas av precision och tålighet, men mellan dem så kan de olika funktionerna variera stort.

De har lyckats kombinera modern teknik så som solcellsladdning med den sedvanliga användbarheten som man förväntar sig av ett armbandsur. Många av klockorna har även väldigt hög nivå av vattentäthet och tåligt glas, vilket gör att de kan användas när som helst utan att man behöver anpassa sin aktivitet efter klockan.

Då alla deras produkter har varierad funktionalitet och många unika egenarter så lönar det sig att verkligen bekanta sig med utbudet. Chanserna är stora att man hittar flera klockor som har den design och funktionalitet som man letar efter. Men tack vare ett oerhört brett och innovativt utbud så har man enorma möjligheter att välja ett armbandsur som verkligen är anpassat till en själv.

Oavsett om man letar efter sekundvisare med oerhörd precision, automatisk laddning eller hög vattentäthet så kan man vara säker på att Pulsar klarar av att leverera. Som en av vår tids mest innovativa klocktillverkare är de på många sätt i en klass för sig.

Se våra herrklockor från Pulsar här: https://reaklockor.se/herr/pulsar/

Se våra damklockor från Pulsar här: https://reaklockor.se/dam/pulsar/2019-02-11
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information