Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Nederländska storheter från TW Steel

Billiga klockor från TW Steel

När TW Steel grundades 2005 så var det med en uttryckt ambition att göra avtryck i klockvärlden. I en bransch där historiska anor och tradition ofta anses väga tungt så valde en nederländsk familj att gå tvärt emot strömmen och istället lansera klockor som var större, mer robusta och mer utstickande än vad man kommit att förvänta sig av armbandsur. Deras klockor blev snabbt enormt populära då det visade sig finnas en stor mängd personer som vill att armbandsklockor ska vara stora, lätta att läsa av och framförallt synliga.

Företagets motto har kommit att bli oursäktande nyskapande utan bundenhet av tidigare trender. TW Steel har visat prov på detta genom att lansera samarbeten med flera internationellt kända extremsportprofiler såsom Mick Doohan, Dakar Coronel, Adrien Van Beveren och Simeon Panda, David Coulthard och många fler. Denna sorts samarbeten har resulterat i klockor som inte bara tål riktigt tuffa tag, utan som även erbjuder funktionalitet under de allra mest krävande omständigheterna.

Robusta, diskreta och särpräglade på en och samma gång

På senare tid har TW Steel lanserat ett flertal serier med vad som skulle kunna anses vara mer nedtonat utförande. I deras befintliga kollektion hittar man därför en intressant blandning av funktionalitet och stilmässighet. Ceo Adesso-serien är på en och samma gång deras mest traditionella och samtidigt annorlunda uppsättning klockor. Genom att kombinera företagets preferenser för stora boetter med ett lite mer nedtonat utförande har de därmed även blivit populära i såväl vardags- som affärsrelaterade sammanhang. Detta bör däremot inte tolkas som att de har lämnat sina rötter, då klockor såsom Red Bull Holden Racing Team, Dakar, Volante och Canteen vittnar om att deras hjärta finns hos stora, vågade och framförallt hållbara klockor.

Sett till utbud och egenskaper så kännetecknas klockorna av rostfria konstruktioner, härdat glas och en varierad nivå av vattenskydd. En stor del av populariteten hos TW Steels produktutbud handlar om attityd och känsla. De olika serierna har väldigt särpräglade utföranden, och man har stora möjligheter att välja de funktioner och den stil som man själv önskar.

Är de ett bra val?

Få personer skulle nog påstå att TW Steel är ett bra val för den vill ha en klocka som knappt syns. Även om många av deras klockor har diskreta inslag så är viljan att sticka ut en viktig del av företagets identitet. När du väljer en av deras klockor så får du däremot ett stort och tydligt armbandsur som är byggt för att hantera det mesta. Det är ingen slump att de har valt att samarbeta med såväl sportprofiler som arrangörer av motorsport. När du väljer ett av deras armbandsur så väljer du även friheten att uppleva, utforska och ta del av livet utan att låta dig begränsas. Många av deras klockor tillverkas i begränsade upplagor vilket, i kombination med rimlig prissättning, skapar unika möjligheter att ta del premiumklockor som är lika funktionella och pålitliga som de är vågade. Helt klart ett bra val för den som vill ha något utöver det vanliga, och som inte är rädd för nytänkande.

Här hittar du vårt utbud av herrklockor från TW Steel: https://reaklockor.se/herr/tw-steel/2019-01-14
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information