Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

MVMT sedan 2013

MVMT sedan 2013

 

 
Ett märke startat av två millennials som hoppade av universitetsstudierna i Södra Kalifornien. Juni 2013. 
Målet; att skapa och sälja en trendig, välgjord och prisvärd klocka. MVMT har gjort mer än så och har nu en väl etablerad position inom klock communityn.
Trendeledande med en innovativ design för dig som vill ha en ’look on point’ till ett mindre pris.
Med möjligheter till stor variation, allt från färg på urtavlan till finesserna i rostfritt stål som kommer i roseguld, koppar (?), silver och guld. 
Movement kom när klock communityn trodde att ingenting nytt kan göras idag.
Med respekt för den genuina och anrika konstformen att skapa urverk från fina råmaterial i kombination med den moderna touchen, har mvmt skapat en ny arena för klockor. Dem har på så sätt öppnat upp för en värld där vintage tillsammans med nytt och innovativt mode kan samexistera.
 
Design och Urverk
Man kan välja från en urtavla som är 34 mm i storleken till den stora varianten på 45 mm och boetten är vanligtvis tunn. Också värt att nämna, mvmt har lätta utbytbara armband vilket gör det möjligt för dig att att anpassa klockan efter olika stilar och utefter din garderob, utan att göra stora hål i din plånbok. Perfekt för den flexibla, moderna garderoben. 
Med det hårda mineralkristall glaset, genuina lädret och det klassiska batteriet från Miyota quartz urverk, möter mvmt både dina krav på stil och kvalite.
Mvmt har en stor lojal gruppföljare över hela världen, vilket inte är konstigt. Movement har utan tvekan något som passar alla.

 

Se vårt utbud av herrklockor från MVMT

Se vårt utbud av damklockor från MVMT

#jointhemovement2020-10-24
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information