Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Michael Kors - Mode och medvetenhet

Billiga klockor från Michael Kors

Michael Kors är en av vår tids mest kända designers och har haft ett finger med i allt ifrån klockor till smycken, skor, accessoarer och parfymer. Själva varumärket etablerades ursprungligen 1981, och har med åren kommit att bli något utav en stapelvara i modevärlden. När det kommer till armbandsur så har utbudet vuxit under 2000-talet, och motsvarar numera en gedigen katalog med allt ifrån trendklockor till robusta kronografklockor.

Från en blygsam början som budgetmärke är företagets produkter numera tillgängliga i fler än 100 länder runt om i världen.  Företaget har satt stor stolthet i att finnas tillgängliga i flera av de allra mest trendiga ständerna runt om i världen, däribland New York, Chicago, Paris, London, München, Dubai, Tokyo, Rio de Janeiro och Hong Kong.

Även om de fortfarande är nära förknippade med kläder och accessoarer så har de kommit att växa allt starkare i klockbranschen. Detta är i stor utsträckning ett resultat av att företagets tillväxt gynnats mycket av att deras kläder blivit populära bland världskändisar såsom tidigare presidentfrun Michelle Obama och stilikoner likt CaMichael Kors herrklockor på reatherine Zeta-Jones och Taylor Swift. Genom att satsa stort på välgörenhet och CSR har Michael Kors även fått hög renommé bland många av världens hjälporganisationer.

Ett exempel på detta är när de 2013 lanserade första utgåvan av 100 Series Watch i samarbete med Förenta nationernas världslivsmedelsprogram (World Food Programme, WFP). Dessa klockor släpps i begränsad utgåva och kännetecknas av särpräglas design som påminner oss om vikten av landsöverskridande samarbete när det gäller kampen mot svält. Dessa klockor har resulterat i intäkter för världslivsmedelsprogrammet som möjliggjort att över fem miljoner måltider distribuerats till barn i nöd.

Vad kännetecknar klockor från Michael Kors?

Ett unikt drag från Michael Kors är att deras klockor generellt sett kategoriseras efter deras utseenden. Därför hittar man klockor med kategoriska benämningar såsom guldton, silverton, svart, läder och roséguldton. Tittar man närmare på de specifika modellerna hittar man flera unika designmässiga grepp. Dylan är en klocka som på ett riktigt unikt sätt kombinerar 1950-talets tidlösa stil med modern formgivning.

Resultatet är en vattentät klocka som gör sig bra i alla lägen. Runway hämtar däremot inspiration från modevärldens catwalk vilket avspeglas i den förhållandevis nätta boetten på ett brett klockarmband. Den som vill ha en mer robust klocka kan med fördel titta närmare på Brecken, Grayson eller Lexington som är kronografklockor som kombinerar moderna funktioner med otroligt genomtänkt design.

Klockor från Michael Kors har blivit ett givet val för de som har ett intresse av mode eller öga för det finstilta. Utan att för den delen kompromissa med klockornas precision och funktionalitet har de lyckats kombinera det bästa av de annars skilda världarna inom mode och urmakeri. Det har gjort klockorna enormt populära bland skådespelare, profiler inom media och mode och ett stort antal vardagsanvändare.

Få andra varumärken lyckas med konststycket att lansera modeklockor som samtidigt är tillräckligt diskreta för att kunna används vid alla tillfällen. Helt klart ett bra val för den som vill ha en klocka som alltid känns rätt.

Våra herrklockor från Michael Kors: https://reaklockor.se/herr/michael-kors/

Våra damklockor från Michael Kors: https://reaklockor.se/dam/michael-kors/2019-02-22
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information