Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Lacoste - Mode sedan 1933 och klockor sedan 2006

Lacoste billiga klockor

Franska Lacoste grundades 1933 av tennisspelaren René Lacoste och klädtillverkaren André Gillier.  Tillsammans lanserades de ett flertal framgångsrika plagg och var enligt utsago ett av de första företag som valde att synliggöra sin logotyp på plaggen. René Lacoste blev i egenskap av tennisspelare även en av de första atleterna som aktivt deltog i produktsponsring. Än idag är företaget i stor utsträckning förknippat med krokodillogotypen. Så viktig är deras profilering att många anser att krokodilen är en avgörande del av varumärket.

När det kommer till klockor så lanserade Lacoste sin första uppsättning armbandsur under 2006. Deras ambition var att låta klockorna präglas av den ofta minimalistiska och särpräglade design som kommit att bli Lacoste kännetecken. Och krokodilen är såklart ett givet inslag i flera av deras klockor, då den på många modeller är en framträdande del av urtavlan.

Vad kännetecknar klockor från Lacoste?

Som med de flesta saker från Lacoste så handlar deras produkter främst om stil och funktionalitet. Därför präglas de flesta klockor från Lacoste av en stilren och praktisk design där möjligheten att avläsa tiden alltid står i centrum.

De har även valt att i stor utsträckning fokusera på unisexklockor, vilket är något som blir allt mer populärt bland klocktillverkare. Med en klocka från Lacoste kan man även vara säker på att den har tillfredsställande vattentäthet och funktionalitet.

Klocka från Lacoste - Klockbutik på nätetLacoste har såväl kronografklockor och traditionella armbandsur och vad man väljer handlar i stor utsträckning om personliga preferenser. Deras modeller har ganska särpräglade namn såsom Motion, Diego, Capbreton, Orbital, Westport, Metro och Sporty vilket inte nödvändigtvis på egen hand förklarar vad det hela handlar om.

Sportklockor från Lacoste

Med ett ständigt växande utbud så är deras klockor i stor efterfrågan bland både modemedvetna personer och sportutövare. Trogna sina anor har klockor från Lacoste blivit ett givet alternativ för tennisentusiaster och personer som vill ha diskreta men samtidigt stiliga alternativ.

Motion och Diego är båda utformade för personer på språng, med dess konkreta utförande och eleganta design som smälter in under de flesta omständigheter. Capbreton är däremot något utav deras vardagslyxserie för den som vill ha en klocka som sticker ut utan att för den delens skull bli allt för påträngande.

Talande för Sporty är däremot att klockorna har tilltalande design samtidigt som de klarar av de höga krav som sportutövning ställer på klockor och accessoarer. En spännande funktion som man hittar hos deras klockor är att sekundvisaren växlar till tvåsekundersintervall när batteriet börjar ta slut, vilket då blir en tydlig markör för när det är dags att byta batteri.

Med en klocka från Lacoste så kan man känna sig trygg i vetskapen om att man får en produkt som är lika stilig som den är funktionell. De har visat sig populära bland både sportutövare och personer som helt enkelt vill ha ett armbandsur som är praktiskt utan att sticka ut allt för mycket. Ett givet alternativ för många som vill ha något som bara fungerar och ser snyggt ut. Med krokodilen som givet inslag råder inte heller någon tvekan om att det är en äkta produkt från Lacoste. 

Våra herrklockor från Lacoste hittar du här: https://reaklockor.se/herr/lacoste/

Våra damklockor från Lacoste hittar du här: https://reaklockor.se/dam/lacoste/2019-03-07
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information