Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Köp Tissot klockor online

Billiga klockor från Tissot

Handla Tissot klockor till reapriser!

Funderar du på att köpa en Tissot klocka? Då har du kommit till rätt butik! Tissot klockorna är bland tungviktarna inom klockindustrin när det kommer till eleganta designklockor för damer och herrar. Från den lilla schweiziska staden Jura har Tissot tillverkat innovativa och kvalitativa armbandsur sedan 1853 och är idag en av världens absolut främsta klocktillverkare. Sedan start har Tissot tillverkat klockor med ett öga på högteknologi, specialmaterial, avancerad funktionalitet och bra design. En annan viktig aspekt med Tissot är att de under åren gjort exklusiva klockor mer tillgängliga med tanke på priserna! Hos reaklockor.se hittar du det senaste från Tissots armbandsur!

Den innovativa klocktillverkaren

Att Tissot är en innovativ klocktillverkare råder det ingen tvekan om i industrin. 1853 släppte Tissot sina första versioner av fickur och var då förs att inkludera flera tidszoner. Den första antimagnetiska klockan släppte Tissot 1930 och världens första plastklocka släpptes 1971. Efter det har de dessutom innoverat med klockor av sten, pärlor och trä! Trots att dessa modeller inte är aktuella idag så är det viktigt att veta just hur mycket Tissot visat framfötterna i industrin! Idag har vi på reaklockor.se de allra senaste klockserierna från Tissot i dam- och herrmodeller.

En klassisk look som fungerar i alla tillfällen

Tissot klockorna har utöver sina fina designer väldigt precisa tider. Så pass precisa att de används av många formel 1 förare idag. Designen är även den banbrytande och klockorna är byggda i så tåligt material att den används i filmindustrin där den klär både skådespelare och stuntmän/kvinnor! Dessa armbandsur är snygga och sofistikerade, och de är avsedda för personer med raffinerade smaker. De är alla byggda i rostfritt stål som perfekt kan skina mot det svarta eller vita uret. Några av dem är utrustade med kronograffunktioner, medan alla modeller har safirkristaller som garanterar bra utseende och hög läsbarhet av behagligt enkla ur, även efter många års användning.

Tissot T-Classic

Tissot T-Classic kollektionen, den absolut populäraste i serierna, består av högkvalitativa klockor för damer och herrar till vardaglig användning. Om du letar efter ett snyggt, men samtidigt traditionellt armbandsur, så kommer denna serie verkligen förtrolla dig! T-Classic serien präglas av en elegant, klassisk stil, kombinerat med den senaste schweiziska tekniken. Var och en av dessa klockor drivs antingen med kvarts eller mekaniska rörelser. Oavsett om du köper en Tissot klocka med kvarts eller mekanisk rörelse, får du hela komplementet av timmar, minuter och sekunder samt en datumfunktion på alla klockor. Här kommer vissa av våra populäraste T-Classic klockor av Tissot:

Tissot har klockorna som gör skillnad i vardagen! En av de absolut äldsta klocktillverkarna idag håller fortfarande den kvalitén som gjorde de kända vid start. Om du letar efter en klassisk touch på en högkvalitativ, modern klocka så är Tissot märket för dig. På reaklockor.se har vi flertalet klockserier från Tissot; alltid till reapriser!2018-11-01
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information