Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Köp billiga Citizen klockor hos reaklockor.se!

Citizen klockor på rea

Citizenklockor på rea

Att köpa en Citizenklocka är att få det absolut bästa inom armbandsur! Ända sen företaget började tillverka klockor under första delen av 1900-talet så har Citizenklockorna utmärkt sig och vunnit priser för deras innovativa designer och banbrytande funktioner. En Citizenklocka kommer med kvalitet in i minsta detalj. Klockorna är hållbara, tillförlitliga och har en exklusiv känsla över de. Hos Reaklockor.se hittar du ett brett sortiment av de mest populära Citizen modellerna! Vare sig du letar efter en present att ge bort eller en klocka att bära under många år så är Citizenklockan det perfekta armbandsuret.

Handla Citizen ECO Drive

Citizen ECO Drive klockan är bland de mest avancerade armbandsuren i världen. Klockan har ändrat på hur vi ser på soldrivna klockor och batteriet i dessa Citizen klockor håller med dess patenterade teknik livet ut! ECO Drive konceptet bygger på att kunna fånga solenergi utan en solpanel på klockan samtidigt som den lagrar energin på det laddbara litiumbatteriet.

Energilagring med Citizen ECO Drive klockor

Batteriet på ECO Drive klockan lagrar energi under 6 månader så att du inte behöver vara orolig över batteritiden. Det speciella litiumbatteriet med titan blir inte heller påverkat av den vanliga urladdningscykeln som förminskar livstiden på vanliga laddningsbara batterier. Tester på Citizen ECO Drive klockor har visat att batteriet efter 20 års användning i snitt förlorar 20% av batteritiden.

Laddning av ECO Drive klockan

Citizens ECO Drive klockor laddas under dagen vare sig du är inomhus eller utomhus. Om klockan får låg batteritid går den i automatiskt viloläge för att kunna fungera utan avbrott. Detta sker självfallet väldigt sällan med tanke på batteritiden men funktioner som den använder i lågt batteriläge är bland annat att klockan tickar varannan sekund för att spara batteri samt stänger av extra funktioner. På reaklockor.se hittar du de senaste modellerna av Citizenklockor med ECO Drive till reapriser!

Citizen Kvartsklockor

Citizens vackra kvartsklockor utmärker sig med sina vackra designer, många funktioner och precisa tider. Reaklockor.se har ett vackert dam- och herrsortiment av klockor från Citizen som alla använder HAQ (High accuracy Quartz). Denna nya kvartsteknologi är den bästa i marknaden och ger ännu precisare tider än äldre modeller. Citizen kvartsklockan är ett billigare alternativ än ECO Drive modellerna men har samma känsla av lyx över sig och presterar under alla tider. Klockan finns i flertalet typer och modeller vilket gör det enkelt att hitta den perfekta klockan för just dig! Kika på vår hemsida och ta gärna hjälp av oss när du letar efter en Citizen klocka. Här är vissa modeller som vi rekommenderar:

Damklockor:

Herrklockor:

På reaklockor.se strävar vi efter att tillhandahålla det allra bästa inom armbandsur till bra priser. Citizen är en av världens mest populära och erkända tillverkare av högkvalitativa dam- och herrklockor. Hos oss finner ni dessa klockor till de bästa priserna i marknaden och med 2 års garanti. Detta för att du som kund ska känna dig trygg med att du får det bästa till ett bra pris. Ta en titt på hemsidan och hitta den rätta Citizenklockan för just dig!2018-08-24
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information