Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Invicta klockor – Hög standard till bra priser

Klockor från Invicta på rea

Invicta klockor tillverkas av Invicta Watch Group som grundades av Raphael Picard 1837 i Schweiz. Picards ide grundade sig i att erbjuda allmänheten pålitliga schweiziska armbandsur som var prisvärda. Denna strategi lönade sig anmärkningsvärt och med sina eleganta designer ökade populariteten för dessa klockor. Under senare 1900-tal blev Invicta den snabbast växande klocktillverkaren och med deras framgångar håller än idag. Genom att konstant anstränga sig för att tillverka klockor av hög kvalitet, med bra material och estetiskt tilltalande designer höjer Invicta klockorna ständigt standarden i klockindustrin. Deras populära serier har lockat kunder i snart 160 år. På hemsidan hittar du klockan med formen, materialet och färgen som passar just dig.

Invicta klockor från de mest populära serierna

På reaklockor.se strävar vi alltid efter att tillhandahålla det allra senaste från Invictas olika klockserier. I vår butik hittar du de populäraste modellerna till bra priser och med 2 års garanti. Som en certifierad e-handelsbutik kan du alltid känna dig trygg med att du får klockor av hög kvalité, till reapriser!

Handla Invicta Pro Diver klocka online

Om du letar efter unika klockor i många varianter kommer du definitivt att hitta mycket att välja mellan i de produkter som ingår i Invictas Pro Diver samling. I serien finns ett riktigt stort utbud av storlekar, färger på uren och de typer av band som används. Du hittar traditionella mekaniska klockor och klockor med kronograffunktion. Denna serie är unik då den erbjuder flera storlekar på uren till skillnad från majoriteten av klocktillverkare idag. Detta innebär att du alltid hittar klockor som känns skräddarsydda för just din handled! Om du är en person som gillar vågade, ljusa färger, kommer Pro Diver serien verkligen vara lockande. Klockorna finns tillgängliga i väldigt många färgalternativ och du hittar djärva färger som sticker ut och även subtila färger som är mer diskreta. Pro Diver klockorna är alla vattentåliga från 100 meter och byggda i rostfritt stål. Banden finns i många typer av slittåligt material och klockorna finns självklart i dam- och herrmodeller. Här är vissa av våra mest populära klockor från Invictas Pro Diver serie:

Andra populära Invicta serier Invictas Pro Diver serie är den absolut populäraste bland herr- och damklockor men andra serier som Force, S1 Rally och Speciality är värda att ta en titt på! Här är lite inspiration för dig som letar efter Invicta klockan som passar just dig:

Att hitta en passande klocka har aldrig varit enklare med Invicta som tillverkare! Med marknadens kanske bredaste sortiment kan man alltid känna sig trygg med att får klockan som passar just en själv. Med rabatter på upp till 80% hos reaklockor.se behöver du inte heller oroa dig för att det blir för dyrt. Passa på och köp en Invicta klocka till ett bra pris och med en väldigt lyxig ”feeling”!2018-10-02
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information