Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Hitta den perfekta klockan för dig

Hitta klockan för dig

Välj rätt typ av klocka

Att köpa en klocka är väldigt individuellt och ska passa din unika stil. Klockan visar upp din personlighet och därför är det viktigt att du hittar rätt från start! Vi har alla sett en hel del klockor i nätbutiker och skyltfönster, men vi har oftast våra klockor vi köpt i flera år och därför är det inte alltid lätt att ta steget att handla en ny. På Reaklockor.se arbetar vi enbart med erkända märkesklockor. Vi strävar efter att hålla Sveriges lägsta priser så att du har råd köpa ny klocka oftare. Vad finns det då för olika typer av klockor? Det går vi igenom här nedanför.

Analoga klockor

Analoga klockor är de vanligaste typerna av armbandsur och har en klassisk look som passar de allra flesta. Klockan har 12 timmars ur och visar timme, minut och sekund. Den finns självklart i många varianter, här är vissa av våra mest populära analoga klockor:

Digitala klockor

Den digitala klockan är perfekt för dig med en aktiv vardag. Fiskare, idrottare och du som förväntar dig att klockan ska testas med en smäll eller två kan ha en digital klocka för dessa ändamål. Klockorna är oftast vatten- och stryktåliga. Den vanligaste typen är Casio’s G-Shock serie som du kan hitta på vår hemsida.

Kvartsklockor / Quartz

Quartz är ett batteridrivet urverk. En kvartsklocka levereras med en kraftig elektronisk oscillator som synkroniseras med en kvartskristall. Att köpa en kvartsklocka är att få det allra bästa inom armbandsur. Klockan är dessutom den mest exakta och kommer med en effektiv prestanda. Exempel på Kvartsklockor hittar du nedan:

Hitta ett armband som passar dig

Utöver stilen på klockan så är klockbanden viktigt att få rätt. Olika material passar med olika klockar och du behöver dessutom ett klockband som känns naturligt och behagligt. Reaklockor listar de vanligaste typerna av klockbandsmaterial så att har koll på fördelarna! Våra kundtjänstmedarbetare finns dessutom tillgängliga för att hjälpa dig välja rätt!

Läder

Läder är ett av de vanligaste klockbanden i branschen. Det utgör en klassisk stil och finns i en mängd olika färger och typer. Läder brukar sitta bra under hela dagen utan att man märker av det.

Plast

Plastklockband används vanligtvis i sportklockor. De levereras med slitstarka egenskaper som slagmotstånd, stötdämpning och fuktmotstånd. Plastklockband varar längre och ger ett bra grepp för den som är aktiv.

Gummi

Gummiblocksband är ganska lik plast. De är superbekväma, hållbara och effektiva. Klockband av gummi passar utmärkt till dyk- och sportklockor på grund av dess omfattande och robusta egenskaper.

Rostfritt stål

Rostfritt stålband är en kombination av stål och krom, vilket gör den till en oemotståndlig alternativ för dig som letar efter en klassisk look och ett stabilt band. De flesta som väljer rostfritt stål föredrar en sofistikerad och vacker typ av band till den vardagliga eller lyxiga klockan. Rostfria band är slitstarka och starkare än andra band.

Tyg

Tygband är det perfekta valet för dig som vill ha en klocka till en ”casual” look. Tyget känns inte mer annorlunda än vilket annat plagg som helst och finns i olika stilar, färger och typer.2018-08-10
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information