Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Haemmer - Störst sedan 2008

Haemmer - Störst sedan 2008

Tyska Haemmer grundades under 2008 av Holger Bohne och Jeroen Opdam. Med fötter i såväl sport- som mode- och industrivärlden var det inte konstigt att de hade stora ambitioner för varumärket. Tanken var att lansera klockor som gör avtryck utan att skämmas. Stora boetter och design som verkligen sticker ut blev snabbt ett av deras främsta kännetecken. På unikt kort tid lanserades deras klockor i länder runt om i världen och kom snabbt under stor efterfrågan.

I det befintliga utbudet av klockor från Haemmer har numera fler än 80 olika modeller kommit och gått med ett fast utbud av massor av tidlösa klassiker. Deras klockor är helt enkelt så pass särpräglade att de är svåra att inte lägga märke till. Tack vare ett nära samarbete med ett stort antal kändisar och medieprofiler har Haemmer blivit ett av vår tids allra mest profilerade varumärken för klockor. Talande för detta är samarbetet som företaget har haft med före detta miss Tyskland, Caroline Noeding.

Haemmer herrklockaPerfekt kombination av särprägel och funktion

Vad som är talande för klockor från Haemmer är att de är utformade för att vara ett perfekt komplement till en aktiv och unik livsstil. I stor utsträckning har de valt att lansera sig bland personer som gillar att vara i händelserna centrum, och ser sig själva som en tillverkare av produkter som går perfekt ihop med snabba bilar och smycken. Men deras utbud är lika lämpat för vardagsanvändare som vill ha snygga klockor som gör vad de ska. Alla klockor från Haemmer är precisionsprodukter med hög tillförlitlighet och praktiska funktioner.

När man tar en titt på deras befintliga modeller så slås man direkt av att boetten är en avgörande faktor i deras design. Allt annat är helt enkelt sekundärt. Imperia II och Infinica är riktigt bra exempel på deras utbud av samtida armbandsur med stor boett där ett diskret stålarmband framhäver uret utan att ta uppmärksamhet från själva klockan. Modellerna Exciter och Tycoon förenar däremot med sina läderarmband modern funktionalitet med klassiskt utseende.

Oavsett vilken produkt man väljer så kan man vara säker på att en klocka från Haemmer är något som folk kommer att lägga märke till. Med boetter i rostfritt stål, quartz eller automatiskt och hög nivå av vattentäthet så är alla armbandsur i deras utbud ett riktigt bra val. De har även valt att komplettera sitt utbud med en serie av unikt stiliga dykarklockor som förenar vattentäthet upp till närmare 200 meters djup med en särskilt tydlig boett.

Allt detta har gjort Haemmers klockor till ett förstahandsval bland allt ifrån yrkesmänniskor till privatpersoner och kändisar. När man väljer ett av deras armbandsur så kan man känna sig trygg med vetskapen att man får en klocka som är minst lika praktisk som den är snygg. När du granskar utbudet av armbandsur från Haemmer så kommer du snabbt se att man med all enkelhet hittar något som i stor utsträckning passar ens egna förväntningar och önskemål. Det är knappast en slump att de numera är en av de mest efterfrågade tillverkarna av klockor.2019-04-16
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information