Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Festina - Tradition sedan 1902

Festina klockor på rea. Billiga märkesklockor

Festina har en väldigt unik och spännande historia. De var ursprungligen ett schweiziskt företag som under 1980-talet köptes upp av spanska investerare. Varumärkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1900-talet då en familj från Schweiz valde att investera och etablera sig som klocktillverkare. 

Efter en tids verksamhet så köptes de däremot upp av Spanska investerare, och blev en av de första helspanska tillverkarna av Schweiziska armbandsur. Med tiden har de expanderat stort och lyckats både köpa upp ett flertal tillverkar och att bli officiell tillverkare av urverk för Tour de France.

Numera är Festina ett perfekt exempel på ett företag som har lyckats med konststycket att lansera armbandsur som är både exklusiva och tillgängliga. Deras klockor är tillgängliga i ett stort antal länder och de erbjuder ett stort antal produkter med spännande särprägel. Även om företagets högkvarter är beläget i Barcelona, Spanien, så har deras produkter lanserats i ett stort antal länder runt om i världen.

Klockor från FestinaKlassisk utformning med modern funktionalitet

I det befintliga utbudet av produkter från Festina så finner man modeller under benämningarna Festina, Candino, Jaguar, Perrelet, Soprod, Calypso och Lotus. Samtliga kännetecknas av en hög precisionsnivå där funktionalitet och design förenas i unika produkter. Men vad är det som får personer att välja Festina framför övriga märken?

Vad som får Festina att sticka ut bland övriga märken är i stor utsträckning deras känsla för tradition i kombination med ett öga för modern efterfrågan. På ett unikt sätt har de lyckats blanda​ funktionalitet med unik design som gör att klockentusiaster från hela världen återkommer till Festina för deras särskilda förmåga att förena tidlös design med moderna funktioner. 

När man tittar närmare på deras utbud av armbandsur så slås man direkt av företagets förmåga att lansera produkter som på en och samma gång har ett traditionellt utförande utan att för den skullen ​framstå som omoderna.

Med Festina har man möjligheten att välja både automatiska klockor och quartzur, allt utifrån egna önskemål och preferenser. Talande för klockorna är att de kan erbjuda både omfattande vattentäthet och representativ design. Tack vare ett brett utbud av kronografklockor och enkla traditionella armbandsklockor så kan man se till att få precis den sorts armbandsur som man önskar. 

Oavsett vilket armbandsur man väljer så kan man känna sig trygg med vetskapen att en klocka från Festina kommer att ge många års funktionalitet. Och den som vill vara säker på att sticka ut, utan att för den delen behöva oroa sig för att klockan inte är moderiktig, behöver knappast oroa sig. 

Armbandsur från Festina ligger helt enkelt alltid i tiden. Det är knappast en slump att de är i stor efterfrågan i de flesta länder runt om i världen, och fortsätter att vara ett tillförlitligt alternativ för de som vill ha klockor som är lika snygga som de är praktiska. När du granskar utbudet av klockor från Festina så kan du därför vara säker på att du tar del av några av vår tids absolut mest pålitliga och trendmässigt förfinade armbandsur.

Se vårt utbud av herrklockor från Festina här: https://reaklockor.se/herr/festina/

Se vårt utbud av damklockor från Festina här: https://reaklockor.se/dam/festina/2019-04-09
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information