Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Bering - Här och nu sedan 2008

Herr- och damklockor från Bering

Varumärket Bering lanserades 2008 av danska äventyraren René Kaerskov. Den förhärskande inspirationen bakom armbandsuren kommer från hans möte med nordpolen där den minimalistiska snö- och istäckta naturen vittnade om en unik stillhet som han var säker kunde förmedlas genom stilrena klockor. Sedan dess har Bering stått för det som är rent och äkta på ett sätt som man annars bara finner i självaste Antarktis. I en tid då det blir allt mer ovanligt med särpräglad design så har Bering visat sig vara ett tryggt, pålitligt och samtidigt vågat val. 

Men hur är det egentligen med varumärkesnamnet Bering? Danska kartografen och utforskaren Vitus Jonassen Bering är ytterligare en del av det arv som förmedlas av klockorna. Som en avgörande del av ett stort antal expeditioner har han namngett allt ifrån Berings hav till Berings Ö. Denna utforskaranda är något som förmedlas av klockorna vars design och konstruktion är som gjord för äventyr och spontanitet. Med en klocka från Bering så kan du vara säker på att du får vad som behövs för att vara här och nu utan att tappa siktet på målet.

Herrklocka från BeringEtt både unikt och traditionellt utbud

En titt på utbudet av klockor från Bering vittnar om oerhört enhetlig design. Att kalla klockorna för minimalistiska vore inte rättvist, men de präglas samtidigt av en nedtonad konstruktion där tiden verkligen står i centrum. I deras breda utbud finner man modeller såsom Automatic, Titanium, Slim, Radio Control, Classic, Ceramic. Om man kastar en snabb blick så kan det vara svårt att särskilja dem, men vid en mer noggrann granskning framträder varje modells egenart.

Automatic drivs helt och hållet av ens egen rörelseenergi. Till skillnad från andra automatiska klockor så har Bering en unik konstruktion som möjliggör en ovanligt tunn och smidig boett. Enligt dem själva så är den ett uttryck för Dansk minimalism. Titanium är utformad för att vara ett elegant lättviktsalternativ som bjuder på hög nivå av funktionalitet och bekvämlighet. Med Ceramic har Bering valt ett unikt grepp genom att tillverka komponenter i keramik, vilket har skapat en serie produkter som inte bara är hållbara utan även har särskilt mjuka ytor. Classic gör däremot verkligen skäl för sitt namn och kännetecknas av ett tidlöst och samtidigt modernt utförande. Helt enkelt en vardagsklocka med stil.

Bering har gjort sig kända för att leverera klockor som både inspirerar och ingjuter förtroende. Tack vare oerhört medvetna designval så är klockorna perfekta för såväl fest som vardag och äventyr. Kombinationen av Dansk målmedvetenhet och högkvalitativa material formade efter den Arktiska oändligheten gör Bering till ett alltid passande alternativ. Det är verkligen ovanligt med en klocktillverkare som inte drar sig för att utmana rådande trender. Med en klocka från Bering så kan du vara säker på att få en produkt som är lika kvalitativ som den är unik. Det är knappast en slump att de har kommit att bli ett av världens populäraste varumärken när det kommer till funktionella och praktiska armbandsur som förenar tilltalande design med känsla av kvalitet.

Se vårt utbud av herrklockor från Bering: https://reaklockor.se/herr/bering/

Se vårt utbud av damklockor från Bering: https://reaklockor.se/dam/bering/2019-05-23
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaEnglishNorsk