Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Armani - Med känsla för stil

Billiga klockor från Emporio Armani

Giorgio Armani kräver egentligen ingen närmare presentation. Han lanserade sitt varumärke 1975, som sedan dess har vuxit till att representera några av världens mest eftertraktade kläder. accessoarer, klockor och modeprodukter. Få modehus har kommit att bli evigt förknippade med sin egen bransch, och blivit så pass trendsättande. Numera hanterar Armani ett flertal olika varumärken, däribland  Emporio Armani,  Armani Junior, Armani Exchange och Giorgio Armani Privé. När det kommer till klockor så hittar man dem under varumärkena Emporio Armani och Armani Exchange vars utbud har vuxit enormt på senare tid. Men vad är det egentligen som skiljer dem åt?

Emporio Armani har sedan 1980-talet varit ett givet val för personer som vill ha prisvärda men samtidigt högkvalitativa modeprodukter. Varumärket har traditionellt sett kännetecknas av att Giorgio Armani själv varit inblandad i utformningen av de produkter som ingår i Emporio Armani. I stor utsträckning representerar de klassisk design. Armani Exchange lanserades 1991 för att möta efterfrågan på produkter som skulle kunna beskrivas som lite mer vågade. Varumärket blev i början särskilt populärt bland de något yngre konsumenterna.

Emporio Armani klockor på reaKlockor som är kvalitativa i sin egen rätt

Den första Armani-klockan lanserades 1997 och kom tack vare den renommé som varumärket bär med sig att bli enormt populära på väldigt kort tid. Deras tidiga klockor stack ut i mängden till följd av unik produktdesign som resulterade i klockor som vågade sticka ut ur mängden. Men samtidigt som klockorna hyllades för det estetiska så kritiserades de för vad vissa ansåg vara föråldrade produktionsmetoder. Sedan 2013 erbjuder de däremot även precisionsmässigt perfekta kvartsur.

Armani-klockor har blivit kända för att de förenar prisvärdhet med kvalitet och design. Letar man efter ett klassiskt armbandsur så är Emporio Armani ett givet val. Klockor såsom Classic och Kappa är perfekt val för den som vill ha diskreta komplement till formell klädsel. Men de lämpar sig även bra som pålitliga vardagsklockor. Dessa klockor är utan krusiduller och är framtagna för stilren tidhållning.

Armani Exchange har däremot blivit mer representativt för modern funktionalitet och Maddox, Hampton, Drexler, Seaforce, Roadster, Ryder, Attitude samt Connected är samtliga talande för produktserien. Oavsett om du letar efter Bluetooth-funktionalitet, särskilt omfattande vattentäthet, kronograf eller alarm och flera tidszoner så kommer du garanterat att hitta en klocka som passar. Dessa armbandsur är särskilt framtagna för den som vill ha något som helt enkelt både är snyggt och gör nytta. Medans Attitude har särskilt tydliga siffror på urtavlan så säkerställer Seaforce att man aldrig behöver oroa sig för att klockan ska ta skada av vatten.

Med ett växande utbud och en inställning att man inte kan kompromissa med vare sig kvalitet eller design så har Emporio Armani och Armani Exchange vunnit respekt inte bara bland modeintresserade utan även hos klockentusiaster. Trots ett envist rykte om att prioritera utseende framför nytta så har de med sina armbandsur bevisat att deras produkter är kvalitativa i sin egen rätt. Genom att välja en klocka från Armani så får du definitivt något som är både användbart och stiligt.

Se våra herrklockor från Armani Exchange här: https://reaklockor.se/herr/armani-exchange/

Se våra herrklockor från Emporio Armani här: https://reaklockor.se/herr/emporio-armani/

Se våra damklockor från Armani Exchange här: https://reaklockor.se/dam/armani-exchange/2019-04-02
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information