Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Våra herrklockor från Emporio Armani till outletpriser

Få varumärken har nog lyckats uppnå sådan pass hög igenkänningsfaktor som just Armani. Sedan lanseringen 1975 så har detta Italienska modehus blivit något utav en stapelvara hos alla butiker som vill kunna erbjuda produkter som på en och samma gång lever upp till moderna krav på stil och funktionalitet. Efter att under lång tid ha fokuserat främst på kläder så valde Armani att under 1980-talet lansera produkter under Emporio Armani och det är under denna period som de stegvis etablerade sig som ett stilmässigt och funktionellt relevant val när det kom till armbandsur.

Vad som kännetecknar herrklockor från Emporio Armani är att de förenar traditionellt pålitlig kvartsmekanik med unika stilistiska grepp som på en och samma gång är lika nyskapande som de är traditionella. Därför kan man vara säker på att ett armbandsur från Emporio Armani är lika tillförlitligt som det är nyskapande. Marknadsföringsmässigt så valde de redan i ett tidigt skede att nå ut till en stor marknad genom att dra nytta av den renommé som Armani uppnått, i kombination med ett mer prisvärt och lättillgängligt utbud.

Kvalitet som inte kompromissar med stil

När Armani valde att lansera armbandsur under eget varumärke så var det ett väl genomtänkt och strategiskt val. På grund av utvecklingen inom klockbranschen, vilken gjort den möjligt för ett flertal företag och varumärken att lansera egna klockor, så bestämde sig Armani för att tillhandahålla klockor som på en och samma gång var unikt rustade för att matcha de flesta stilar och samtidigt erbjuda tillförlitlig tidshållning.

De flesta personer som granskar utbudet av armbandsur från Emporio Armani slås direkt av hur de är både traditionella i sitt utförande och även matchar moderna förväntningar. Men detta är knappast en slump. Sedan lanseringen under 1980-talet så har Emporio Armani på ett medvetet sätt kanaliserat traditionellt urmakeri och kombinerat det med den moderna tidens förväntningar gällande stilrena och funktionella armbandsur.

Även om Emprio Armani, jämfört med övriga tillverkare, håller en väldigt hög stilistisk nivå så har de samtidigt lyckats bevara tillförlitlighet, kvalitativa materialval och de traditioner som för mer än hundra år sedan etablerades av schweiziska urmakare. Trots att det finns många fördomar gällande modevarumärkens förmåga att tillhandahålla bra armbandsur så har Armani visat sig leva upp till förväntningarna. Oavsett om du letar efter klockor som ser bra ut eller armbandsur som upprätthåller riktigt bra precision så kan du vara säker på att Emporio Armani levererar. Varje enskild gång.

Läs gärna mer om Armani här...

Läs mer
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaEnglishNorsk