Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Bering

När Bering lanserades så var det med en särpräglad stilistisk vision. Dess danske grundare ville helt enkelt fånga och förmedla nordpolens arktiska skönhet. Detta resulterade i ett utbud av armbandsur som utan tvekan är lika minimalistiska som de är stilmässigt rena och funktionella. En snabb titt på utbudet vittnar om en sorts enkelhet som man numera sällan kommer i kontakt med, inte minst när det gäller herrklockor. Därför är herrklockor från Bering väl lämpade för de flesta sammanhang där man behöver en produkt som är lika snygg som den är pålitlig och diskret.

Men när det kommer till Bering så handlar det absolut inte bara om yta. Bakom höljet döljer sig ofta ett stort antal spännande och innovativa lösningar och funktioner så som solceller, veckodagsvisare och mycket mer. Tack vare rostfria konstruktioner och härdat glas är deras klockor i många fall lika beständiga och tåliga som de glaciärer som varumärket ständigt inspireras av.

Enkla, okomplicerade men alltid överraskande

De flesta personer som kommer i kontakt med armbandsur från Bering slås direkt av hur konkreta de är, vilket inte bara gäller utseende utan även funktion. De är helt enkelt tillverkade för att vara pålitliga, bekymmersfria men samtidigt helt unika. Detta bör däremot absolut inte förväxlas med att Bering på något sätt skulle vara ett ordinärt varumärke. Tvärt om har de lyckats med konststycket att hitta en egen nisch i en bransch som man minst sagt kan säga är hårt konkurrensutsatt.

Det har gjort att den som väljer Bering kan vara säker på att få en viss stil, känsla och enkel funktionalitet som är svår att hitta på annat håll. Bland de olika modellerna finner man armbandsur i såväl klassiska diskreta utföranden som mer modernt utmärkande stilar. Med ett ständigt växande utbud som trots expansion håller de stilistiska riktlinjer som Bering valt att förhålla sig till så vore det knappast en överdrift att påstå att varumärket är en av den moderna tidens trendsättare när det kommer till klockor.

Oavsett om man väljer en av deras standardklockor, kronograf, multifunktionsklocka eller smart watch så kan man vara säker på att få samma unika Bering-upplevelse. Detta har kommit att bli en avgörande anledning till varför personer återkommer till dessa armbandsur. I en tid då det blivit allt mer vanligt att ständigt variera estetiska inriktar, funktion och känsla så har Beringer istället valt att gå en helt annan väg och satsat på konsekvent tillförlitlighet.

Läs mer om Bering här...

Hot items in the sub categories
Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Categories
Shop
Information
SvenskaEnglishNorsk