Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Våra Festina damklockor till outletpriser

Spanska Festina har en historia som sträcker sig ända tillbaka till början av 1900-talet. Varumärket etablerade sig som en innovativ tillverkare av Schweiziska kvalitetsur, och fick snabbt ett rykte som ett givet val på marknaden för armbandsur som var både prisvärda och unika. Vad som är unikt med Festina är att de de har lyckats förmedla modern design med tillförlitlig konstruktion som har gjort att de blivit både officiell distributör av ur för Tour de France och ett givet val för personer  som vill ha tillförlitliga kvalitetsur. Men vad är det som gör att Festina sticker ut från mängden?

Med ett brett utbud som förenar historiska anor med modern särprägel så har Festina kommit att bli ett givet alternativ för personer som förväntar sig prisvärdhet, kvalitet och stil. Men för att förstå varumärket så måste man resa tillbaka till 1980-talet då Festina tog det första steget i sin internationella expansionsresa.

Trendig innovation

Festina har på många sätt kommit att representera ett modernt utbud av armbandsur, och att värdesätta traditionella anor utan att åsidosätta moderna förväntningar. Detta har resulterat i ett brett utbud av spännande klockor som passar till de flesta situationer. I viss utsträckning började det heladå de 1985 lanserade ett armbandsur som visade månens faser, vilken på ett unikt sätt gjorde precision och stil tillgänglig till en prissättning som tidigare helt enkelt inte var möjlig. Festina fortsatte sin framgångssaga genom att köpa upp kvalitetsvarumärken så som Jaguar. När de under 1990-talet blev officiell leverantör av klockor för Tour de France så var det på många sätt ett tecken på hur deras utbud lyckades leva upp till de stora förväntningar och krav som finns gällande moderna armbandsur.

Under de senaste decennierna så har Festina kommit att utöka sin verksamhet över hela världen, och är numera ett väl etablerat varumärke på flera av världens kontinenter. Deras utbud av kvalitativa och stilmässigt fulländande armbandsur har visit sig vara populärt världen över, och Festina är numera ett givet varumärke inom både premium- och vardagssegmentet av klockor. De senaste åren har de upprättat nära samarbeten med ett flertal profiler på lokala marknader och kommit att bli ett givet alternativ för personer som vill ha attraktiva och pålitliga klockor som är väl lämpade till allt ifrån vardag, sport och arbete.

Numera så strävar Festina verkligen att tillhandahålla  unika klockor som inte bara utseendemässigt sticker ut, utan som även är funktionellt unika. När man väljer en av deras klockor kan man därför vara säker på att få en riktigt bra produkt som utsöndrar stil och gör nytta under lång tid framöver.

Läs mer om Festina här...

Läs mer
Senast inlagda i denna kategori
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information