Märkesklockor till outletpriser • 2 års garanti • Certifierad e-handelsbutik

Våra damklockor från Armani Exchange till lågpris

Armani Exchange, vilket ibland även benämns som AX, lanserades i början av 90-talet som ett prisvärt undermärke till Armani med fokus på lite mer vågad design med inspiration från det senaste inom street- och vardagsmode. Med sina armbandsur har de valt att förena elegans, praktikalitet och mode i produkter som hämtar sina känsla och stil från riktigt trendsättande kultur, oavsett om det handlar om musik, historiska företeelser, gatukultur eller övriga internationella influenser.

Deras gränsöverskridande utbud har gjort deras produkter oerhört populära bland inte minst ett stort antal framgångsrika musik och TV-kändisar runt om i världen. Ett flertal modeprofiler har även hyllat Armani Exchange som ett av de fåtal varumärken som lyckas låta tidlös stil präglas av moderna influenser på ett sätt som faktiskt fungerar. På så sätt har man att välja mellan såväl små diskreta armbandsur som stora omisskännliga varianter. Letar man efter klockor som uttrycker individuell stil utan att för den delens skull tumma på anrika traditioner så är Armani Exchange helt klart ett givet val.

Stil som inte kompromissar med kvalitet

När det kommer till damklockornas funktion och nytta så är samtliga av deras produkter pålitliga tidhållare som vandrar en fin linje mellan estetisk minimalism och riktigt snygg design. Merparten av modellerna är kvartsur med härdat glas vilket gör att man knappast behöver oroa sig för vare sig onödigt slitage eller felaktig tidsåtergivning. Detta har gjort Armani Exchange till ett populärt val såväl för klockentusiaster som de personer som föredrar att se klockor som en accessoar eller ett stilkomplement.

På senare tid har de i viss utsträckning storsatsat på noggrann märkning av vattentålighet. Därför är många av deras modeller tillgängliga i i allt från 3 ATM, 3 bar eller 3 meters vattentålighet och 50 ATM, 50 bar eller 500 meters vattentäthet. Enligt deras egna riktlinjer så klarar klockorna därmed, beroende på modell, att de används medans man tvättar händerna, duschar, simmar och snorklar eller utövar djuphavsdykning. Innan man utsätter sin klocka för vatten så rekommenderar däremot Armani att man alltid kontrollerar att kronan är i normalläge eller inskruvad.

Oavsett om du letar efter ett armbandsur i klassisk stil eller något sportigt, modernt eller banbrytande så kan du vara säker på att Armani Exchange har något som passar. Tack vare hög nivå av målmedvetenhet och effektiv produktion så är nu den klassiska Armani-känslan tillgänglig till ett väldigt förmånligt pris via det breda utbudet hos Armani Exchange.

Läs gärna mer om Armani här...

Läs mer
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Handla
Information
SvenskaEnglishNorsk